(un)Official serverji s slovenskimi igralci

Re: (un)Official serverji s slovenskimi igralci

OdgovorNapisal/-a Jaaldir dne 25 jul 2010, 02:56

S7umf napisal/-a:Očitno bom od 24.7 - 24.9 spet mel aktiviran račun :D

Rufni v spilu, ce bos spilal na kaksnem altu, levelam razne chare za Daevonian set, vecina 20-29.
Dandune, Jeshandi-ranger, Armengar-templar, Shalleya-sorc, Kahooli-SM, Jaaldir-glad, Aemon-cleric
Slika
Uporabniški avatar
Jaaldir

OdgovorNapisal/-a MarkT dne 25 jul 2010, 03:36

Rtr napisal/-a:
MarkT napisal/-a:Že enkat umes sm quitov za 2 mesca, ker mi ni več za igrat kej preveč. Tko da zdej dokler je še kej vreden account pa 2.0 pride tko da bo več kupcov, bom raj prodov, pa lepo na kkšno Tero počaku, k ma dost bolši pvp pa pve mašinco. Pa tut tale merge pa transfer je čist sfukov špilo, pa še take speed hacke sm vidu na spatalosu da te kr mine. Tko da ja v kkšnmu dredgu se me da še vidt druzga se mi pa ne da :P.

Misliš, da bo Tera kaj boljša? Grafika mi je fenomenalna, ampak ne ta "non target" pvp mi ne zgleda kako preveč. Upam, da bo GW2 kaj boljše :D.

mmmmm ja zadne cajte mal gledam pa se zanimam za tale špil, tapru mi ni kej preveč potegnu pol pa vidš da ni tko slabo. Tale "non targeting" je kr dobra pa zanimiva stvar, vsaj ne bo target pa skill spam, bo treba met kej skilla pa se izognt napadu poleg tega pa še izvedt kkšn napad. Predvsem me je prepričov pve, da ni boring target-kill-target-kill....., ampak se morš dejansko umaknt mobu k spušča kkšn napad in spoznat znak pred napadom da veš kdaj se umaknit + vse classe majo aoe. Pvp pa tut zna bit zabavn, saj po filmčkih sodeč, vsaj ne bo aion tab and shoot al pa l2 assist and shoot, ampak boš dejansko sam mogu najdt pa usekat.

Edino kar mislm da bo minus špila je to da vse rase majo iste skille pa da bo slaba izbira wep/armorjev, neki tazga kokr v l2. Verjetno bo kar nekaj podobnosti l2, glede na to da je ukradena koda od l3.

Kar se pa GW2 tiče pa, mi pa ne potegne iz vidika omejenega mmoja, če bo seveda enako k pri GW.

Tko da ja iščem neki novga pa pomoje ma Tera največ novga za ponudt, mrbit bo fail al pa tut ne bomo vidl.
MarkT

OdgovorNapisal/-a Jaaldir dne 25 jul 2010, 05:12

MarkT napisal/-a:mmmmm ja zadne cajte mal gledam pa se zanimam za tale špil, tapru mi ni kej preveč potegnu pol pa vidš da ni tko slabo. Tale "non targeting" je kr dobra pa zanimiva stvar, vsaj ne bo target pa skill spam, bo treba met kej skilla pa se izognt napadu poleg tega pa še izvedt kkšn napad. Predvsem me je prepričov pve, da ni boring target-kill-target-kill....., ampak se morš dejansko umaknt mobu k spušča kkšn napad in spoznat znak pred napadom da veš kdaj se umaknit + vse classe majo aoe. Pvp pa tut zna bit zabavn, saj po filmčkih sodeč, vsaj ne bo aion tab and shoot al pa l2 assist and shoot, ampak boš dejansko sam mogu najdt pa usekat.

Edino kar mislm da bo minus špila je to da vse rase majo iste skille pa da bo slaba izbira wep/armorjev, neki tazga kokr v l2. Verjetno bo kar nekaj podobnosti l2, glede na to da je ukradena koda od l3.

DF je poskusal podobno, na zalost se jim ni izslo, ker so izdali spil, ki je imel prevec lukenj za exploite in cheate, nato pa niso pa zmogli obvladat cheaterje.... MO mislim, da ima tudi taksno varijanto.
Dejanski "aiming" je vsekakor skrita zelja vsakega FPS playerja... ce bo Terri uspelo naredit uspesen MMO na taksni osnovi, cool... vendar dvomim... zanimivo na zacetku, potem pa vecina obupa... pa ranged attacks, magic ali physical, ce niso instant hit, ampak imajo nek "flight time", potem bo vecina sla na melee zerg... da ne govorim, da je healer "klasa" recimo v DF bila skoraj nesmiselna, ker si moral aimat svoje, da si jih pohealal, tak da so vsi sli v varijanto potions, ter nabildali XP in resistance statse, mogoce se tudi selfheal spell, to pa je to kar se tice healing.
Spellcasting se je splacalo takoimenovane "splash" spelle, ko si vzgal nekje v tla v blizini nasprotnika, pa je pokasiral "splash damage" od spella, si pa moral pazit tudi na friendly-fire v taksnih primerih.
Archery je bil prava umetnost, ne samo da si moral predvidevat glede na razdaljo in hitrost tarce, kje pred njim bos meril, moral si tudi kalkulirat naklon, ker so puscice imele realen nacin letenja.

Ko vse to vzames v obzir, je zelo zanimivo... ko pa cheaterji stopijo na sceno (hai aimbot, speedhack, radar, etc), pa jim je v taksnem spilu se tezje kontrirat.
Slika
Uporabniški avatar
Jaaldir

OdgovorNapisal/-a MarkT dne 28 jul 2010, 11:57

Spatalosu dobr kaže :P

Slika
MarkT

OdgovorNapisal/-a PARTyZAN dne 30 jul 2010, 18:13

Ja, NCsoft je failal z nekontroliranimi free transferji. Še sami so priznali to.

...po drugi strani ti pa to samo pove kakšen folk je igral asmote. Sam, da je bil challenge, so vsi rep med noge na prvi ezmode server. Zdej pa jokajo, da jim je tam dolgcajt, lol.
Uporabniški avatar
PARTyZAN

OdgovorNapisal/-a Jaaldir dne 01 avg 2010, 03:39

Gorgos asmo komentarji pred merge so bili v stilu napovedi asmo dominacije na Spatalosu.
Po mergu prvi teden, je bil jok in stok na asmo strani, da kao ne morejo organizirat dovolj ljudi za PvP in se posledicno tako sploh ne da PvPjat za njih... precej jih transfera na Perento.
Na Perentu se ti isti zacnejo hvalit kako uberskilled PvPerji so.
Cez en teden jih Elyos presenetijo in jim vzamejo 2 fortresses..... asmo komentar: morali so branit 2 drugi fortresses oziroma so kao podarili tisti 2 fortresses... ocitno pomanjkanje organizacije, strategije in taktike.

Dejansko trenutno stanje na Perentu je prakticno popolna asmo dominacija in vsi Spatalos-asmo-rejects na veliko hvalijo svoje sposobnosti.

Respect za asmote, ki so ostali na Spatalosu.
Slika
Uporabniški avatar
Jaaldir

OdgovorNapisal/-a S7umf dne 01 avg 2010, 14:29

Jaaldir napisal/-a:Gorgos asmo komentarji pred merge so bili v stilu napovedi asmo dominacije na Spatalosu.
Po mergu prvi teden, je bil jok in stok na asmo strani, da kao ne morejo organizirat dovolj ljudi za PvP in se posledicno tako sploh ne da PvPjat za njih... precej jih transfera na Perento.
Cez en teden jih Elyos presenetijo in jim vzamejo 2 fortresses..... asmo komentar: morali so branit 2 drugi fortresses oziroma so kao podarili tisti 2 fortresses... ocitno pomanjkanje organizacije, strategije in taktike.

Dejansko trenutno stanje na Perentu je prakticno popolna asmo dominacija in vsi Spatalos-asmo-rejects na veliko hvalijo svoje sposobnosti.

Asmotov ni. Samo za dredgion čakaš 1 uro +, če nisi med prvimi tremi grupami ki so se prjavle na dredgion :)
Aion - Spatalos
Slika
Uporabniški avatar
S7umf

OdgovorNapisal/-a Jaaldir dne 04 avg 2010, 15:10

S7umf napisal/-a:
Jaaldir napisal/-a:Gorgos asmo komentarji pred merge so bili v stilu napovedi asmo dominacije na Spatalosu.

Asmotov ni. Samo za dredgion čakaš 1 uro +, če nisi med prvimi tremi grupami ki so se prjavle na dredgion :)

Pac jih ni za DG... farmajo AP drugje izgleda... na mojih charih recimo. :D
Slika
Uporabniški avatar
Jaaldir

OdgovorNapisal/-a MarkT dne 05 avg 2010, 11:21

Jaaldir napisal/-a:
S7umf napisal/-a:

Pac jih ni za DG... farmajo AP drugje izgleda... na mojih charih recimo. :D

Ne na spatalosu preprosto ni asmotov, hočš it dg,dp,adma,...kar kol...ni groupe pa folka.
MarkT

OdgovorNapisal/-a PARTyZAN dne 05 avg 2010, 15:40

Pač si šel na stran kjer folk zbeži, ko pride do izziva. ;>

Jaz trenutno levelam rangerja, ker so sine dobesedno uničili z anti-shockom.
Uporabniški avatar
PARTyZAN

Prejšnja

Vrni se na Aion

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost